Dezumidificator Carrier T3/DG

Pe langa senzatia de disconfort, nivelurile ridicate de umiditate pot periculoase pentru dvs. și căminul dvs.. Insa puteti evita aceste neplaceri, folosind un Dezumidificator Carrier T3 sau DG.

CARACTERISTICI

Rentabil, consum redus de energie și ușor de utilizat. Control electronic. Control discret al umidității relative și reducerea alergenilor, precum acarienii de praf, mucegaiul și putregaiul de lemn.

Mod de uscare (pentru seriile DG): O modalitate inteligentă și rentabilă de uscare a hainelor. Condensul este condus direct către canalul de scurgere sau în rezervorul de apă.

Oprire automată atunci când rezervorul este plin.

Repornire automată: Dacă aparatul se opreşte în mod neaşteptat din cauza unei căderi de tensiune, acesta va reporni automat la funcţia selectată anterior, în momentul în care este reluată alimentarea electrică.

Mod inteligent de dezumidificare (pentru seriile DG): Aparatul va controla în mod automat umiditatea încăperii pe un domeniu de confort de 45%-55%, în funcție de temperatura acesteia.

Pentru facilitarea transportării, seria T3 prezintă un mâner ergo- nomic de mari dimensiuni, iar seria GD este prevăzută cu rotile.

SPECIFICAŢII TEHNICE DEZUMIDIFICATOR CARRIER T3

Click aici pentru mai multe sisteme de climatizare Carrier.

Funcţia de dezgheţare automată permite echipamentului să prevină fenomenul de îngheţare a evaporatorului şi să menţină efectul de dezumidificare în medii cu temperaturi reduse. În situaţiile de întrerupere neaşteptată a energiei electrice, unitatea va reporni automat, cu setările anterioare. Dacă rezervorul cu apă este plin, unitatea se va opri in mod automat. Pentru transportarea facilă dezumidificatorul este prevazut cu un mâner ergonomic. Comanda echipamentului este una electronică.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here